SP’li Büyükşehir Adayı Tümenci’den Birebir Seçim Çalışması

Saadet Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cebrail Tümenci Fethiye halk buluşması kapsamında Fethiye merkez esnafı ve vatandaşlarla buluştu.

İlginin yüksek Heyecanın zirvede olduğu programda Fethiyelilerin teveccühünü aldıklarını söyleyen Tümenci; “bu ilgi ve heyecan Fethiye ve bütün Muğla’da sandığa yansıyarak Saadet’i iş başına getirecektir” dedi.

Tümenci, Saadet Partisi Büyükşehir adayı olarak Muğla’nın 13 ilçesini en az 2 kere turladığını söyledi.
Saadet Partisi olarak büyükşehiri turizm rantı olarak görmediklerini aksi takdirde Muğla’nın hem arazisi hem de iklimi olarak turizmin dışında çok daha büyük bir marka haline gelebileceğini söyledi.

Tümenci açıklamasının devamında “büyükşehir adayları turizmden başka bir şey söylemiyor Varsa yoksa Turizm ve imar rantı. Biz de diyoruz ki Muğla’nın topraklarına kan ekseniz can çıkacak kalitede. Büyükşehir olarak uygun tesisler kurulursa çiftçinin ektiği tarlasından alıp desteklenirse Muğla’da ekilmedik bir karış yer kalmayacaktır. Bunu söylediğimizde insanlar inanıyor heyecanlanıyor ve bize destek sözlerini itiraf ediyorlar 1 Nisan Sabahı Muğla’mızı her yönden marka şehir yapmak için Haydi bismillah Saadet iş başına diyoruz” dedi.

Haber Servisi

Top